söndag 27 september 2009

Rent hus

Eller ja rent hus vet i fan om vi har men...jag håller på och rensar. Det har sparats på saker i många år nu. Vissa saker förstår jag inte varför de fått följa med när vi har flyttat. Jag har rensat garderober, både på kläder och annat smått och gott, inget går säkert. Imorgon ska jag rensa i skåp, porslin och sånt. Ska sälja en del på tradera och annat ska till röda korset eller slängas. Det är faktiskt jätteskönt att röja. Vore ännu skönare om jag fick ut soporna också...
Martin är hopplös när det gäller rensning, han har hur mycket kläder som helst men inget skall slängas eller ges bort, högst motvilligt kan jag få ta upp lite av hans kläder på vinden. Detta gäller även kläder som han hade när han var typ 18 sexiga hawaiiskjortor och liknande reliker. Jag har "råkat" beställa kläder och skor till mig och Eilie på H&m för ca tretusen, hoppas att jag drar in lite på mina tradera försäljningar...kan nog snarare räkna med trehundra än tretusen dock.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bäst för dig om det landar på fyra-fem tusen på tradera haha.

Jempan sa...

ja ja...Martin!

Li sa...

Var inte så säker.. Jag har lyckats få mer för saker än vad jag köpt dem för. Vad blev det för fint? Hoppas på bild när paketet dimper ner. Kram!

Mamma sa...

Bra jobbat Gullegumman! Kanske du skulle kunna beställa en extra hämtning av Atle för soporna? (Eller så tar du med dig två påsar varje gång du går ut). Och så ett råd till Martin: Om du inte använt en sak på ett år, då är det dax att tänka sälja, ge bort eller kasta. Det finns ett alternativ till. Ha en, bara en, låda på vinden för sånt som du har goda minnen från eller som du tror att du behöver någon gång.

Hoppas att ni haft det bra i helgen. Själv har jag hämtat sten till en mur och till de plintar jag skall gräva ner i kullen. Många kramar på er alla tre.

Jempan sa...

Ujujuj mami då kommer du se ut som en kroppsbyggare när vi träffas nästa gång. jag är verkligen imponerad av det arbete och energi du lägger ner, men det blir ju fint också. kram

Jempan sa...

lian:bilder kommer

E-line sa...

Jag går itne på det där "slänga om man itne använt det på ett år" Mig lurar ni inte! ;)