tisdag 8 september 2009

Livets första dopp



Detta med att bada för första gången är något otroligt spännande, främst för den lille battingens nyfikna föräldrar. Idag har vårat gull badat för första gången, vi vet inte vad vi väntade oss men kanske åtminstone ett litet pip eller gnäll, men nej då hon njöt i fulla drag och sa inte ett ljud. Hon gjorde bara några belåtna miner och blundade. Att bada var helmysigt, hon tittade på oss med kisande ögon några gånger under badet för att sedan återgå till mysandet. Efter badet bleb hon insvept i sin härliga badrock/badduk, då kissade hon lite på mig sen såg hon belåten ut igen.
Badet hade dessutom inte kunnat bestämmas till en lägligare tidpunkt, precis innan så satt/halvlåg hon på mina ben och stånkade så hon var blåröd i ansiktet. Jag hjälpte även till med "I love you" massage på magen. Det vart en helt blöja full, hon har inte bajsat så mycket typ sammanlagt förut. Kul för er att veta. Ännu roligare för henne att läsa när hon är i puberteten, hehehe.

5 kommentarer:

E-line sa...

Hon brås på sin mamma iaf. Bajs hit o bajs dit haha

Li sa...

Håller med Eline på den punkten! Magmassagen ska vara the shit(hihi) har jag hört och det verkar ju stämma. Kul att hon trivdes i badet också! Kiss efter bad är obligatoriskt här, tror aldrig det har uteblivit.

Linda sa...

ååh,hurra va mysigt!! =)

Li sa...

Är det förresten Martin på den sista bilden? Taskigt att lägga upp bild på honom i badet..

Jempan sa...

hehehe, ja dom är rätt lika, speciellt när hon har kissminen eller den totalt avslappnade minen.