söndag 24 januari 2010

Simma lugnt, plaska vilt



Igår var vi och badade i Kumlahallen med Eilie, hon älskade det. Hennes tjocka små armar och ben fäktade vilt. Och hon gjorde spottljudet. Men mest var hon koncentrerad. Hon fick vatten i mun och näsa men det bekymrade henne inte alls, det var alldeles för spännande att bada och kunna sprattla vilt åt alla håll utan att det tog stopp. Hon plaskade på vattenytan, jagade leksak och var lycklig. på tisdag är det babysim med andra bebisar, det blir nog poppis. Då ska jag och Eilie vara själva, Martin bytte på henne och skötte den delen igår så jag har inte gjort det än,men det går nog bra.
En sak som var rutten på Kumlahallen var att det inte fanns några barnskötargrejer på herrarnas, inga dynor eller nått, så det fick jag gå och hämta på damernas och ge till Martin (utanför herrarnas, jag gick inte in, eller?...) men i alla fall, har inte pappor barn eller?

2 kommentarer:

Mamma sa...

Kumla kommun visar tydligt att de inte genomfört de obligatoriska jämställdhetsplanerna i praktiska livet - ett "intemeddelande" till Kumlas innevånare. Tala om det för sekreteraren på fritidsnämnden i Kumla, kanske också kommunstyrelsen skriftligt för båda två, så att de inte kan mygla undan sånt!!! Kramar.

E-line sa...

Riktigt dåligt!! Hoppas Eilie kissade i duschen ;)