torsdag 14 januari 2010

Därför är Linda Rosing min största idol:



1. Hon har en underbar självdistans, verkar förstå precis hur hon uppfattas av svenska folket (som en blåst blondin) och gör därför gärna bort sig om och om igen på diverse sätt, genom intervjuer eller dokusåpor. Det framkommer så tydligt hur totalt vrickad hon är varje gång hon öppnar munnen och hon gör det igen och igen och igen.
2. Hon är så väldigt naturlig. Så ser en naturlig skönhet ut, kolla bara bilden ovan, sååå himla äkta.
3. Vilken bra mamma hon är. Genom att tala ut i pressen om sina ligg, sina operationer, sina utvik, sitt missbruk, sina könssjukdomar hon har fått av tidigare nämnda ligg, ja säg något pinsamt bara Linda hon har talat om det offentligt. Knappt alls tråkigt för hennes barn att hon först och främst har gjort allt hon talar om, men att hon sedan talar om det för alla så att barnens kompisar kan läsa om det, det är riktigt bussigt.
4. Hon kan konsten att klä sig i små kläder så att hon ser helt missbildad ut.
5. Hon skulle lätt få allas drömjobb om hon ville, jobb på cirkus, då förslagsvis som läskiga damen.
6. Hennes ansikte är så opererat att hon aldrig avslöjar vad hon tänker (och ögonen är döda) så hon skulle lätt kunna bli pokerproffs.
7. Hon verkar dessutom vara väldigt sympatisk och allmänbildad.

Om ni inte håller med om det jag har skrivit så får ni gärna dementera.

5 kommentarer:

Linn sa...

Jag gillar också att hon är en totalt självständig och privat person, som aldrig skulle komma på tanken att hora i media för att klänga sig kvar i sviterna av rampljuset, de få minuter hon hade var alldeles tillräckligt. Hon borde vara stolt över att hon inte blivit en b-kändis. Ehhh...

Li sa...

Jag ser också upp till Linda. Bästa förebilden. Önskar jag kunde vara mer som henne!

E-line sa...

Läskig bild! Vart är bröstvårtorna?? De borde vara i bild om hon försöker se oopererad ut...

Förövrigt är det en vacker och mycket klok kvinna.

Jempan sa...

Dom är nog bakom rosetten.

Anna sa...

Jag undrar också vart the nipples är? O självfallet som du säger Jennie, bakom rosetten... Men eh.. Är inte det lite väl långt ner för ngn som ska föreställa ha opererat brösten-till det bättre? Haha. Sjuk bild.