måndag 7 december 2009

JA!!!!


Jippi! Nu är Martin ledig i två dagar och jag ska iväg och äta sushi med C, får se hur vi ska göra nu när lillgrisen så aktivt vägrar flaska när Martin ska ge. Kanske får de följa med...
Hade tänkt att de kunde promenera i örebro när vi åt, men vädret tillåter inte dylikt.

12 kommentarer:

Li sa...

Oh no! Hoppas flaskvägran ger sig. Allt blir ju onekligen enklare om det funkar. Ha det så trevligt på äckel-päckel restaurangen!

Jempan sa...

Det gick..bra. Hon tog den efter lite (läs mycket)skrik. Känns bara prutt att inte vara hemma när det blir så, men samtidigt var det nog ändå det enda sättet att få henne att ta den när Martin gav.l Det fanns inget mamma alternativ och jag kunde inte rusa dit och ingripa när mitt hjärta brustit som det brukar göra.

Li sa...

Ja det är jobbigt det där. Man vill ju VETA att det ska funka när man är borta men när man själv närvarar gör det ju inte alltid det. Svårt att veta om det är ens närvaro som ställer till det eller om det är allmän vägran. Bra att hon gick med på det i alla fall.

E-line sa...

Tur hon gick med på´t. Det ser läckert ut på fatet. Följer med dig närsomhelst o avnjuter lite dö firre :)

Jag tror det är nyttigt för er alla att låta era män ta hand om lillgrisar o kottgrisar, utan er. Lite skrik har ingen dött av. Men jag är ju inte så blödig...

E-line sa...

och så är jag 20 spänn rikare :) Tack :D

Jempan sa...

Ja jag kan tala om att det smakade götte! Ja vi tar ett skepp nån dag tycker jag.

Lena sa...

hej hjärtat! jag drömde att jag träffade ditt gullebarn inatt! det var helt fantastiskt, hon luktade jättegott och jag bar omkring henne i en sån där bärsele, du vet, sen gick vi tre runt rösavi, och sen gick vi in till mig och drack lapsang-te och spelade maja. Mamma och pappa serverade oss hela tiden med saffransbullar och glass och allt var helt underbart..

Jempan sa...

Åh! lets live the dream!

E-line sa...

Bilden på sushin....... står tallriken på golvet? Ger du den döda ock snittsigt upplagda fisken till Måns?

Jempan sa...

Det är inte författaren till bloggen som har tagit bilden i fråga...

Mamma sa...

Jag trodde att det var du som gjort dom goda! Det vattnades i munnen och jag tänkte att du blivit riktigt duktig på sushi och hade precis tänkt förslå dig en sushikväll hemma hos dig ;D Kram.

Jempan sa...

tokstolle mamma, jag kan ju inte göra så fina jue. men du är duktig påét.